lørdag 28. mai 2011

Stem på teppet mitt!



Jeg har meldt på et teppe -"The animals at the farm" -i konkurransen på linken nedenunder. Om du har lyst til å stemme på teppet mitt, er det hyggelig! Stemmingen foregår bare denne helgen. Uansett om du stemmer eller hvilket teppe du stemmer på, anbefaler jeg deg å ta en titt, det er mange flotte quilter der! Og det er lov å stemme på 3 tepper!

Klikk her for å stemme

lørdag 14. mai 2011

Sommerbrikke - men bare ei halv ei!


En spesiell bestilling: Ei halvrund brikke til et halvsirkelformet bord på terrassen, med påskrift om å huske - ja, det står på brikka hva som skal huskes!De har nok glemt noe noen ganger!!

lørdag 7. mai 2011

Frihåndsquilting


Nå er en del blokker klare til maimøtet i Sølvtråden lappelag På marsmøtet forklarte Eva hvordan vi skulle sy blokkene med både topp med hjerte, vatt og bakstykke, og så applikere og quilte hver enkelt blokk, og på aprilmøtet hadde vi besøk av Lena R. Andersen som inspirerte oss til å prøve forskjellige frihåndsquilteteknikker. På maimøtet skal vi skjære istykker hjertene, for så å sy dem sammen igjen. "Mended hearts" heter teknikken. Vi skal også lære å sy sammen ferdig quiltede blokker. Er usikker på hvilket av de framlagte stoffene jeg skal bruke, det blir bare smale rammer mellom blokkene uansett.

Jeg har 12 blokker klare, og jeg utfordret meg selv til å quilte alle forskjellig. Jeg har prøvd å se om stoffene på de forskjellige blokkene har motiv eller mønster som jeg kan la gå igjen i quiltingen. Morsom øvelse! Spørsmålet nå er om jeg skal lage et veggteppe av disse 12, eller lage 12 til og sy slumreteppe.




denne bloggen er det mye inspirasjon å hente om du vil utvide repertoaret innenfor frihåndsquilting.

søndag 1. mai 2011

Sommerlig brikke


Sommerlig blomsterbrikke. Heldigvis vrangsydd, hadde vært noe plunder med lukkekant her!